The white stripes




Asbra låt + asbra video.


Utflykt!

Utflykt till Öland. Kära Öland som jag får abstinens utan. Hur ska jag klara mig utan Öland när jag är i Oslo? Gah. Jag får komma hem ofta! <3

Det var supermysigt väder, sol och helt stilla. Vi tog en glass i hamnen i Färjestaden.



Jag och liten mamma som skulle nysa! Hahah.



Det var superfin solnedgång när vi körde hemåt! Fan vad jag älskar hösten!
Hoppas ni har haft en fin kväll! Nu film + painkillers= mys!


Is it life on villagatan?

Jag ska visa er vad jag har haft för mig! Jag var nere i källaren en kväll och upptäckte fuktskador längs en vägg vid källartrappen. Majas lådor med kort & böcker stod precis intill väggen och var lite smått angripet av mögel. Men Maja vi räddade dina kort och lät dem torka! Sjukt mycket kort hade du också! Sedan satte jag in dem i album! Titt så fiint!



blev..

ettjättejättebraalbum!!

Vi fick nycklarna till lägenheten idag så nu kan vi flytta in när vi vill! YEEEEIIII!



Här är jag som ger ett livstecken dag 6 efter ryggskadan! Häeejhäeej!!


It´s a beautiful day.

Vilket fint väder det är ute idag! Jag får glädas att det strålar in lite sol på mig genom fönstret! Perfekt höstdag idag ju. Jag önskar att jag kunde cykla in till stan och träffa Sandy Darling över en fika, eller gå en sväng vid vattnet och lyssna på Elliott Smith! Om några dagar ska det nog gå bra! Än sålänge får jag hålla mig i sängen. Idag blev jag väckt med cheesefrukost. Alltid okej om ni frågar mig, tack Thomas! Jag tog mig sedan ut i köket och upptäckte att Monki Magazine hade kommit! Yeii! Nu ligger jag nerbäddad i valet och kvalet vilken film jag ska se! Har ju dragit mig lite för att se Dansar med vargar som Thomas så gärna vill att jag ska se men kanske blir det den endå.
Igår var Fritte ett riktigt hjärta som sällskapade mig i några timmar! Vi kollade på Eagle vs. Shark & Sherlock Holmes. Hon skrattade lite åt att jag är en vegetable men det är vel smällar man får ta! Vi hängde inte riktigt med i Sherlock Holmes någon av oss, vad det berodde på vet jag inte. Kanske att den ena var hög på morfin och den andra helt enkelt är lite efterbliven? Svår fråga.. 



Fan att jag skickade mitt x-box till Oslo! Jag behöver dig nu John Marston!!


Foolish sucka!





Nu kom precis Fritte tha g hit för att ta hand om mej när morsan & Thomme är på 40-årskalas! Det är fan inte så dumt att ligga nerbäddad när man har så bra hjälp! Vi ska äta tacos & kolla på en av mina favoritfilmer, Eagle vs. Shark! Mysigt! Alltså, jag älskar verkligen söndagar! Den dagen i veckan man verkligen bara kan ta det lungt och göra vad man vill! Hoppas att ni får en jättebra söndag! Kramkramkram!


Wohoo.

Lördag. Första lördagen på länge som jag är helt sängliggandes. Ja, kanske första lördagen på flera år! Trots att jag har svinpissjävlaont i min rygg och knappt kan röra mig försöker jag vara lite optimist! Ryggen är svullen nu dom första dagarna och därmed smärtan 100x värre. Utan mina kära tradolantabletter hade jag nog dött. Eller nja, inte riktigt kanske. Men jag föredrar hellre att äta starka tabletter och drömma askonstiga drömmar (tänk Alice i underlandet) och få svett/frysattacker än att inte kunna röra mig en millimeter utan att skrika rakt ut. Så nu ligger jag här nerbäddad i min sköna dubbelsäng och har förberett med massa filmer, saft, juice, choklad & tända ljus! Ja, det kunde varit mycket värre. Jag är glad att jag bara har min rygg att tänka på när det finns så mycket orättvisor i världen. Regnet öser ner utanför rutan, nu börjar det ju faktiskt kännas som höst på riktigt! Hoppas ni har en mysig lördag idag!! kramar på mina fina.




Man kan ju alltid peppa med lite Pagoda, eller hur Sandy?  haha.   <3


..

"You don't need my help anymore
It's all now to you, there ain't no before
Now that you're big enough to run your own show
You're just somebody that I used to know.."




Trololo!

Vilket underbart väder ute, sjukt skönt! Jag har ju dock inte varit ute, utan mest hasat mig runt inomhus som en jävla sengångare. Men jag har sovit ganska bra inatt och blir bortskämd av min kära moder som gav mig frukost på sängen! Jag bor ju alltså hemma innan flytten till Oslo om en månad för er som undrar. Ja, snart är det dags att flytta! Ska bli jättekul. Undrar om jag kommer sakna Kalmar mycket? det är ju endå staden i mitt hjärta! Jag kommer iallafall sakna alla gullisar som är kvar. Men ni får hälsa på mig! Nu sitter jag iallafall här med kaffe och mackor och är lycklig över att det är fredag! Idag har jag bestämt mig för att skämma bort mig lite och beställa hem lite sjit från nätet. Lite kläder och skivor och annat!               Ha en fortsatt trevlig dag!



Googlade tabletterna jag fick & såg att många blir beroende av dom, farligt?


Jävla skit!




Vad onödigt av mig att gå & ramla rätt in i en jävla TOASTOL!!
Jag har bäddat ner mig med tända ljus och godis och kan bara ligga i en position, att vända på sig är otänkbart.
Jag har gråtit och gråtit men vafan, det hjälper ju inte!
Smärtan är obeskrivlig, något av det värsta jag upplevt!
Det tog mig fem minuter att bara ta mig ur sängen.
Men tack och lov så hjälper Solsidan! Har streckkollat i några timmar nu, helt underbar serie!
Nu..painkillers!


Sjukhuset hela dagen!


Jotack. Igår blev det ganska rejält festande, först hemma hos Sandy och sedan på KM, O Learys och Mollys. Trots att jag inte hade några pengar lyckades jag såklart bli jättefull och vet fan inte hur jag bar mig åt när jag lutade mig emot toalettdörren på O Learys som jag trodde var låst.. men som var öppen! Ramlade bakåt och slog i ryggen i toalettstolen. Det gjorde sjukt ont men efter ett hastigt beslut att inte ringa ambulans gick vi vidare till Mollys och fortsatte festen. Imorse när jag vaknade kunde jag inte röra mig, så det var bara att sätta sig i en taxi in till akuten! Vill tacka min kära moder som skippade både arbete och möten idag för att sitta i det lilla, ljusa, sterila 5kvmrummet med mej i sex timmar!! Jag fick träffa olika läkare, röntgas och ta blodprover. Men trots allt har det varit en trevlig dag. Blev runtdragen i en säng av en sjuksyster, ganska soft endå.  
Jag blir så glad att det finns så underbara människor på sjukhuset!!
Men gårdagen var trots allt jättetrevlig!  Tack för en kul kväll homies! Oordnad bildkavalkaad!!!




Maja & Billy




Jag saknar er!


The dead weather



Alison Mosshart, jävla snyggo!

Godmorgon!

Har sovit sjukt gott inatt och känner mig riktigt utvilad och lycklig! Det är mulet väder ute och kallt som fasiken. Typ storm. Men det gör inget för jag älskar kallt väder. Idag står körkortsteori på schemat, sedan ikväll ska jag och Sandy träffa Frida L och ut och svira en sväng! Blir riktigt kul! Oh shit vad tiden har gått fort i sommar! Snart bär det av till Oslo, ska bli riktigt skönt att äntligen flytta snart! Nähe, nu blir det frukost och en stor kopp kaffe!!Kramis.

Beroende.

Okey, klockan är alldeles för mycket och jag borde gå och lägga mig. Men jag måste bara skriva om mitt nyfunna beroende att lyssna på Elliott Smith. Han är helt underbar. Öppna upp spotify och lyssna på Waltz #2(XO) så förstår du.

RSS 2.0