Vackert.

Fick ett fint låttips av min kollega Anders. Och nu ligger jag och gråter till videon. Precis rätt tid på dygnet för att jag ska vara som blödigast. :)

Fyllekaja.

Har lyckats supa bort min kamera igår. Var på Revolver och dansade. Men det får det fan vara värt, helgen har varit super. Hoppas och önskar dock att min kära kamera kommer tillbaka till mig snart! :)

Kalmah I´m coming hooooome!!

Den 21-25 april kommer jag hem till Kalmar. Så gör det ni måste, avboka tandläkartider och träningspass, sjukskriv er från jobbet och fyll upp kylskåpet! :D

Springtime?

Våtrecken nr 1. Kvällen spenderades med Elin på en av stans uteserveringar. Så jävla skönt att kunna sitta ute och dricka öl! Vi pratade om hur mycket vi älskar Oslo och hur skön sommaren kommer bli. Och mycket annat! :)


Vårtecken nr 2.

Sol ute, frisk luft inne. (heheh) Äntligen kan man vädra ut ordentligt utan att frysa häcken av sig! Me like!

VÅR!

Åh herreguued så härligt att våren har kommit även till Oslo! På med jeansjacka, halsduk och solbrillor, dricka kaffe i solen och nya converse. Har btw blivit köpberoende av skor i olika former, ska det ersätta mitt jackberoende kanske. Bara high heels än sålänge men jag är farligt nära fler converse, vans och sandaler. Wöoowöoo!


Katt i hatt + Helene at wörk! Så nu ska det börjas planera festival och sommaraktiviteter, vad är ni sugna på mina homies fra Kalma?? <-- Jag ska förresten våldgästa Kalmar snart, saknar ju er mina hjärtan! :D



Kvalitetshäng med brewdar + öl + Fru Hagens burgare= gott! (Akta mysminen) Heheheh. Nu ska jag kolla lite Det Okända innan jag somnar men först får ni en dagens: Wohooo!

Week update.

Igår hade vi fest här hemma i lägenheten, sedan gick vi på fest på Ebbels (Maja och Fridas gamla kollektiv-hus). Vi hamnade på Revolver, shottade Absinthe och dansade! Tog typ nüll bilder:
 



Köptips, fina highwaistjeans. Wrangler: Jess "Nevada Night" från Carlings!


Trevlig kväll med trevligt fölk! :D I torsdags var Billy & jag och kollade på The Alcoves & Revyn(Petters band) på Mono. Riktigt bra röjj! Hoppas på mer Revynspelningar i vår!




Söta syster Sarah, Alcoves + crowd på bilderna. Stod för långt bak för att fota Revyn! DAMNIT! :)
Vad har annars hänt? Jag hoppade in som bartender på en Urban-fest i fredags natt. Stod och öppnade typ 50 Champagneflaskor och serverade, och drack. Varrannan ut, varannan in som jag brukar säga. Tog dock inga bilder från detta trevliga event. Det har varit en vårig vecka och idag är det ännu en solig söndag i Oslo. Jag ska träffa Elin, gå lite på marknaden och ikväll ska jag hem till Helene och äta godis och kolla film! Hoppas ni har haft en fin vecka!


3. Mina föräldrar.


Pappa. Av pappa har jag ärvt kärleken till naturen och havet, att vara händig, att få saker gjorda snabbt, att vara världens snällaste, att vara påhittig, duktig, omtänksam, lugn och att diska direkt efter maten, haha! Jag minns mycket väl hur det var att åka ut med pappa till en ö med MajaLina (båten hette så) på somrarna och bada. Eller att husvagnscampa på semestern i Blekinge och Skåne, bara pappa, Maja och jag. Eller tältcampandet på tomten på Öland om somrarna för länge sedan, alla kusinerna och farfar och farmor! Äta färsk fisk till lunch, gå promenader på stranden och sitta i pappas knä på grusvägen ner till tomten och få styra bilen. Det var sjukt kul när man var sju år, nästan som att man körde själv! Det ville Maja och jag alltid göra! Att åka till Göteborg och gå på Liseberg har vi gjort med pappa varje sommar under typ hela vår uppväxt, sjukt kul och något av en tradition när vi var mindre! Hos pappa dricker vi öl, lyssnar på musik och blir ompysslade. Med pappa har man alltid trevligt och sjukt mysigt!

Mamma. Av mamma har jag ärvt spralligheten, att vara ansvarsfull, att vara extremt socialt begåvad, humoristisk, emotionell, ärlig och att vara positivt inställd till så mycket man klarar av! Jag minns alla dagsutflykter till Växjö, Karlskrona, Jönköping och Älmhult (IKEEEEA!) med mormor! Mormor var alltid med på våra utlykter. Mamma, mormor, Maja och jag var överallt med den lilla röda bilen, med fullproppad fikakorg på väg mot div. äventyr! Det var så sjukt mysigt, och vår teori har alltid varit "varför sitta hemma när man kan åka en sväng?" Det sista fortlöper än idag då vi tar varje tillfälle i akt att åka över till Öland eller skogen eller IKEA eller några secondhandbutiker eller nåt matställe eller Kalmars landsbygd. Jag minns våra helgutflykter till Göteborg och Stockholm. Sova på vandrarhem, gå på någon konsert, shoppa och roa oss! Med mamma har jag tjejsnack över ett glas vin och pratar andlighet och personlig utvecklig, ett intresse vi båda delar. Med mamma har man alltid roligt!


Jag har ärvt mina bästa egenskaper av mina fantastiska föräldrar. Jag älskar er mer än någonting annat på hela jorden.


Laleh - Snö.

Kvalitetstid med jobbet!

Ikväll har vi pysslat med spännande saker i butiken. Vi har druckit öl, lyssnat på musik och grejjat med någonting HEMLIT! Men lite bilder knäppte jag såklart av:

Mattias!

Helene och Hanna.

Stian.

Chris.

Helene Hanna och Charlie äter glass! :D


Jag + öl.

2. Min första kärlek.

Jag gick i sjuan, han gick i nian. Vi umgicks i samma gäng i Lindsdal och blev vänner. Vänskap blev till förälskelse och en dag blev det vi. Jag minns att jag var kär i honom i hemlighet när vi sågs innan vi blev tillsammans. Det är jobbigt att vara olyckligt förälskad och låtsas om som ingenting. Som tur var så fick jag en chans att göra honom till min och jag tog den. Vi blev ett par, och efter den dagen blev livet inte sig likt. Att vara kär är det bästa jag vet, allt blir liksom tusen gånger bättre än innan! Jag älskade precis allt med honom, och för första gången lärde jag mig hur det känns att älska någon så mycket att det gör ont. Vårt förhållande var mycket bra, visst var det turbulens ibland eftersom vi var unga, men 98% av tiden vi spenderade tillsammans var fantastisk. Vi umgicks jämt och gjorde allt tillsammans, vi satt praktiskt taget ihop. Jag kan inte minnas många bråk, bara kärlek! Efter ungefär tre år tillsammans kände jag hur vi hade växt ifrån varandra, vi hade utvecklat olika intressen och det var inte längre lika aktuellt att ligga i soffan i Lindsdal och gosa när jag börjat gymnasiet i Kalmar. Våra olikheter var inte längre en fördel för oss och jag valde att avsluta vårat förhållande. Jag tyckte om Emil så sjukt mycket och att göra slut med honom var än idag bland något av det svåraste jag gjort.


1. Presentera mig själv.

Jag är en drömmare, jag tänker för mycket, jag är väldigt känslig, jag har bestämda åsikter, jag är en djup person, jag älskar livet, jag älskar att ha kul, jag älskar att vara ledsen. 

Jag har egentligen alltid vetat vem jag är.
När jag var liten älskade jag att måla. Jag och Hannah gick i fjärde klass och när alla barnen sprang ut på rasten för att leka kröp vi under skolbänken och målade teckningar. Jag var alltid en person som stod i mitten av klassen. Jag tillhörde inte det tuffa gänget och inte heller de blyga, som inte syntes så mycket. Jag var vän med alla. Vet att jag blev vald till "klassens kompis" mer än en gång. Någon gång i sexan stuvades alla elever om för att bilda två stora klasser inför högstadiet och vårt välkända järngäng bildades. Vi var de som stod för festerna och började hänga med de äldre killarna på skolan. Vi blev kompisar med jämnåriga i stan. Fikade, satt på Mc Donalds och förde livliga diskussioner om smink och sex, bråkade med andra tjejgäng och drack alkohol. Riktiga fjortisar var vi, och vi älskade det! När jag tänker på hur otroligt roligt vi hade fastän vi var så små kan jag inte sluta le. Jag minns hur det var att sitta längst bak i bussen från Lindsdal och smyga med en häxblandning, för att träffa upp någon i stan. Vara så jävla full att man inte kunde stå på benen, ligga i en buske i stadsparken och hångla, åka moped och ordna ordentliga fyllefester när man var ensam hemma. Tur på ett sätt att vi inte bara hade en utan två omoraliska svin till langare när det gällde alkohol, så på den fronten har det aldrig varit torrt! Utan mina älskade tjejer hade denna underbara perioden i mitt liv aldrig blivit av. Vi hade varandra, och kunde inte haft en bättre uppväxt! 
När jag slutade sjuan träffade jag min första stora kärlek, som varade i tre år. Den perioden i mitt liv var otroligt viktig för mig och har haft en enorm betydelse. Jag började senare på gymnasiet och träffade Fritte tha G, min underbara vapendragare i vått och torrt. På gymnasiet gick jag dock in i en väldigt svår period (av olika orsaker) där jag tyvärr gjorde en del dumma saker jag inte är stolt över. Att gå i skolan har uppenbarligen alltid varit svårt för mig. Gillar väl inte att göra som jag blir tillsagd! Skoltröttheten, koncentrationssvårigheterna och en och annan sorg gjorde att jag under visa delar av gymnasiet fick sjukt svårt för att orka med skolan. Det som räddade mig var Sandy, min bästa kompis som alltid lyssnade, och min andra stora kärlek som jag träffade när jag gick i tvåan. Jag flyttade hemifrån när jag gick i trean, tog studenten med minsta marginal (åh, så tacksam jag är att jag inte hoppade av) och började jobba, det passade mig mycket bättre. Då jag med det blev helt självständig började mitt liv på riktigt. Det var dags att växa upp och ta ansvar, jag träffade senare min tredje stora kärlek och hade fantastiska vänner hemma i soffan varje helg, jobbade på FRASSES med bästa brudarna och trivdes med livet! Jag skulle såklart kunna skriva hela natten om hur otroligt roligt vi har haft under gymnasietiden och fram tills nu, men eftersom det skulle bli sjukt långt får jag ta det en annan dag, haha. Jag är otroligt tacksam för allt som hänt i mitt liv, både det som var bra och mindre bra. Jag har lärt mig att hantera många svåra situationer, jag har blivit en fighter som inte ger upp och har mycket skinn på näsan. Under de senaste fem åren har jag bara blivit starkare och säkrare på vem jag är och vad jag vill. Nu kan jag ta en motgång utan att vilja lägga mig ner och dö, nu kan jag sätta krav på mig själv och mitt liv och våga utvecklas.

Sandy Darling och jag -06.

Fritte tha G och jag -07.

Skulle såklart kunna skriva hur mycket som helst! Men för att försöka hålla det kort och runda av:
Jag är en person som älskar rödvin och nikotin, fin musik och kärlek. Jag är otroligt känslosam. Jag tror på inre styrka och andlighet, och tycker att det viktigaste i livet är att må bra och behandla andra med respekt.
That´s me.

30 Days of Lina.

Tänker försöka mig på en spännande grej (tycker jag, haha). Ni som läser bloggar har säkert hört talas om 30-dagarslistan. Jag ska alltså försöka svara på olika frågor om mig i 30 dagar. Hoppas ni tycker att det ska bli lika intressant som jag!

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 –  Mina husdjur.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 –  Min nuvarande kärlek.
Dag 7 – Mina tankar
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Favorit musik.
Dag 10 – 10 saker om mig.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad vill jag ha idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Nånting jag ofta tänker på.
Dag 21 – Något jag vill ha.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Detta klarar jag mig inte utan 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Skön helg!

Nu är äntligen lilla familjen samlad igen! Först kom Billy hem i torsdags och vi åt god mat och kaka för att fira! Sedan kom Maja på fredagskvällen, brun som en pepparkaka!


Härligt att höra hur de har haft det på sina resor! Maja hade med sig varsin kasse full med presenter till oss! Converse, klänningar, smycken, t-shirts, ringar, underkläder! Gulle! <---

Igår var det superfint väder och jag jobbade hela dagen. Vi har typ tävlingar på jobbet just nu med fina priser i potten så alla är helt jävla galna! Alla butiker i Skandinavien tävlar mot varandra och min butik och vår grannbutik leder tävlingen och igår var det så jämnt mellan oss att folk stannade kvar och jobbade gratis, fula knep var uppenbarligen tillåtna och jag såg för första gången att jag faktiskt besitter egenskaper jag inte visste jag hade (tex. fightingspirit)! Kan inte gå in på vad tävlandet handlar om för det är hemligt men det är en jävligt rolig grej! :)




Igår var Frida Lisa och jag ute och tog en sen öl. Eller tre! Alltid lika trevligt att umgås med favvotjejerna och snacka om allt! Och idag är det världens bästa söndag och vi myser med superfrukost, slapppar hemma och ikväll går vi nog ut och äter på Ryes!
Söndagar är alltid sjukt bra! Hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner! Over and out.

Pyssel & papp!

Idag har varit en helt underbart solig och vårig dag! Fyfan vad sugen jag är på att dra på mig jeansshortsen och dricka kaffe i solen! Men snart är det fullt möjligt, våren är på väg och det känns så jävla NAAAJS! Maja & Billy är snart hemma, på fredag! Fy fan vad två månader har gått fort! Men vi peppar för er hemkomst, snart är vi en samlad familj igen, ska bli skönt!

Nu blire några avsnitt av Det Okända nerbäddad i mina NYA LAAKAN jag köpte på IKEA i lördags! Och kolla ballt att jag nu har en liten musikspelare på bloggen med randoma låtar! Nåt jag fick för mig kunde vara kul mitt i natten. Hahah! PUSS! 

Seg,

Är. så. trött- Kom hem från jobbet runt sex och hade plaerat massa jag skulle göra. Men så fastnar man på Facebookchatten och plötsligt är klockan snart nio. WHATTA!?!

Mysbyxa + Facebook, vad har det tagit åt dagens ungdom?


24.

Då har man fyllt 24 år. Fan vad snabbt tiden går snabbt! Helgen har spenderats med lilla Oslofamiljen! Vegpaj + tårta + öl= gott! Heheh.






Mina Oslohjärtan! <3 Förrutom det har jag och Fritten varit på IKEA och handlat lite, investerade i fina lakan och en fin sänglampa som såklart inte gick att sätta ihop på ett enkelt sätt trots att den bara bestod av tre delar. Resultatet blev ett hemmabygge eftersom man ju självklart är hobbysnickare så min lampa fick en personlig sne/skev touch! Som jag! Tihii.


Fritte och jag hänger i Billigkroken. Billigkroken -the place to be.

RSS 2.0