Just nu minns jag..

..förra vintern. Nästan varje helg de senaste två åren samlades vi hemma hos oss på Unionsgatan. Fest jämt, tända ljus, aldeles för hög musik, tv-spel, spontandans, samtal om allt och samtal om inget på uteplatsen, grilla, mysa, umgås. Jag saknar mina Kalmariter och nu ses vi om bara några veckor. Ni förgyllde mitt liv i Kalmar. Jag kommer tillbaka, men då kanske ni inte är kvar.








Jag älskar Oslo och livet jag har här, men jag saknar också er. Jättemycket. Jag är tacksam för att jag har alla er fina som mina vänner! Det vi gjorde då kommer aldrig igen men det var jävligt roligt och en mycket speciell tid av mitt liv.

Morgon på Fredensborgsveien.

Det här är vad vi sysslar med. (Bland annat).

Uppdrag: Julmys.

Nu har äntligen snön kommit till Oslo! Igår på självaste första advent snöade det som bara den och var sjukt kallt! Istället för det traditionella glögg/pepparkaka & tända staken firade vi råkknrållstyle genom att gå till Ryes & supa in julen. :O





På Ryes var det julpyntat och mysigt! Vi åt lite vegburgare också. Sedan spillde jag ut en öl över min mobil så nu är den helt cp. Men men, något så gott måste väl ha något ont med sig?

Sista
bilden på mobilen i sitt gamla fina skick. Nu är den skev. Men vi passar bättre ihop nu. Idag har jag jobbat sedan spontanåkte vi till IKEA för att köpa lite julsaker. Går gratisbussar ifrån Oslo varje halvtimma -SMART!


IKEA
följdes av en riktig advenstfika med pepparkakor & blåmögelost! Jag har hängt upp lite julkulor i fönstret (låter fult men är fint) och adventsstaken är på plats!


En jävla massa update!


Kan börja med att berätta att jag fick en present av en kund. Han ville bjuda ut mig men jag tackade vänligt men bestämt nej. Då försvann han ut i en halvtimme och kom tillbaka och tryckte på mig en present. Jag blev ganska förtvivlad och tyckte synd om stackarn men Andreas (butikschefen) tyckte att jag skulle öppna presenten och behålla innehållet! Hahah.

Sagt & gjort. Det var smycken däri bla. det här halsbandet som jag redan elskar! Och såhär i efterhand är jag klad för presenten eftersom Maja ringde in mig att jobba på BikBok direkt efter jobbet. Jenny Skavlan skulle ha invigning på sin nya kollektion i butiken på kvällen och de behövde folk som serverade gästerna snittar & champagne! Iförd svarta jeans & converse stod jag i VIP-hörnan ibland festklädda kändisar och storbloggare och serverade champagne (och drack).  Men halsbandet lyfte ju outfiten en aning.

Jenny Skavlan var riktigt trevlig och sprang runt och minglade och fotade med alla! Full blev hon också av all champagne. Men vem fan blev inte det. Röd matta, dj och pressfotografer var det iallafall och en riktigt hypad tilställning! Fick betalt, goodiebag, en jävla massa snittar och dricka så det gör jag gärna om Maja! :)

Maja
i fina kappan hon fick på väg till 8-månadersdejt med Billy.

Jag
i en gammal kappjäekel igår på väg till min alldeles för unga dejt. Men någon måste ju vara värst, riight?

Idag har vi haft myskvell eftersom alla var skittrötta! Tacos, kojbygge på vardagsrumsgolvet och film! Dagarna flyter ihop i ett blurr av jåbbjåbbjåbb, skitkallt väder utan vantar, mysmusik och aldeles för mycket alkohol. På vägen hem ifrån jobbet idag satt en kille och spelade elgitarr och sjöng på torget vid butiken. Alla julhandlandes människor, juldekorationer och mörkret gjorde att jag fick enorm myskänsla. Att killen sjöng comfortably numb som ekade mellan husen gjorde inte saken sämre! Mysfaktorn är total i Oslo just nu och jag älskar det! Nu saknar jag bara att krama om mina kära back in K-town men om en månad ska ni allt få!! <-----------

Fritte fjällRöv!

Heej alla små gull! Idag har jag jobbat jobbat jobbat!! Skulle egentligen vara ledig idag men fick hoppa in i en annan Carlingsbutik! Det gick jättebra och var kul, jobbade med George som är sjukt rolig så tiden gick jättesnabbt!! Imorgon ska jag öppna så jag måste snart sova, men jag kollar på Fritte som springer runt och packar inför en helg i Sälen! Sjukt söt vart hon när hon provade så outfiten satt som den skulle och jag var inte sen på att föreviga det!:

Sweeeet!! <-------

Förresten var sis modell för Jenny Skavlan (Norsk designer/modell/skådis) i morse på norsk TV! (Tänk Nyhetsmorgon). Jenny har gjort en kollektion tillsammans med BikBok som lanseras nu i veckan så Maja ställde upp som modell! Söt var hon på Tv det lilla grynet! <---- <3 Hoppas ni har haft en fin dag!

Ledig idag!

Yeeeei! Första lediga dagen på länge! Billy och Maja väckte mig med MYSFRULLE i morse! Sedan har det varit lite dans och lite städ! Nu ska jag bege mig ut på stan i div. ärenden och ikväll ska jag öla med en 90-taggare. Pervert?! yeyeee, livet är kort! <--


Hoppas ni har en fin dag! PUSSUSSIS!

.


Romantik på hög nivå. Nu kör vi tvåan. Namnamnam. <--

OMG!

Frida utnyttjar vår baksmälla med att arrangera Twilightmaraton. Jag som aldrig sett filmerna ångrar det som fan då jag sitter i extas (tänk ett barn på julafton) och dreglar över Jackson Rathbone. Nu kan jag förstå alla skrikande fjortisar! Nästa film på bio ska jag fan också skrika. iallafall lite.





Kan vara den snyggaste man jag någonsin sett.. Och som vampyr? Omgomgomgomg!! Hahahah.


Sjuuuk fest!

Igår var det en helt galen fest hos oss. Dans, sång och jag tror fan inte en enda sak i lägenheten stod orörd i morse! Sjukt kul var det iallafall & jag tackar alla inblandade fyllos för festen!























Lördag!

Idag har jag jobbat med söta Christina. Vi har druckit kaffe, sjungit för kunderna och som ni ser.. dansat. :O <-


eHHEH.. Nu har Fritte gjort mat. Det blir fest hos oss ikväll, kuuuel!! Hoppas ni får en fin lördagskväll! KRAMIZ.

FEZT.

Igår åkte jag hem till sötaste plastsyster Sarah. Linnea och Julia var på besök, trevligt trevligt!Kvällen bestod av allsång & för många shots. Packade som små aos blev vi och var kvar i lägenheten så länge att det inte var någon ide att dra ut!








Sista bilden på Linnea får bäst beskriva hur jag kände mig inatt när jag skulle hem. Minst sagt. Hahah. Tack för igår sötnosar!

Freitag!

Efter ett skitkul arbetspass idag med söta Carolina är jag nu redo för fylla og fest med syrran Sarah samt Linnea och Julia som hälsar på henne från Kalmaa. Sjukt najs!


MOOT PARTYSVENSKERNE!!! <---------------------

JAG SÅG SPÖKET!

HUR JÄVLA TYPISKT? Jag stod själv i butiken på förmiddagen och prismärkte jeans när jag fan SÅG EN SKEPNAD GÅ FÖRBI MIG OCH IN PÅ LAGRET! Jag hoppade till eftersom jag inte märkt att någon kommit in och såg i en tiondels sekund en skev jävla genomskinlig skepnad gå fort förbi mig och in på lagret! Okej, det låter ju fan helt sjukt men jag svär på allt jag äger! Jag blev sjukt rädd och precis i samma sekund kom det in ett ungt par i butiken. Jag kunde ju självklart inte säga till dem vad jag sett men jag var nog fan en aning blek och betedde mig en aning disträ. Alltså, jag har jobbat där i nio dagar nu och inte sett någonting. Men nu vet jag fan att det stämmer - DET SPÖKAR! När butikschef Andreas kom några timmar och jag berättade vad jag sett (vi har aldrig pratat om det med varandra) sa han bara "ja det är faktiskt precis där du såg det vi ser mest". Så jag antar att jag får vänja mig vid min nya vän och acceptera det.


Frida demonstrerar hur spöket rör sig och jag.. jag vetefan vad jag gör to be honest! Och så var jag tvungen att fota efter festen i lördags på Carlingsbaren vi har under butiken:







Ja det där är blod. Fresh! En kille fick åka till akuten med skärsår i handen efter ölflasketrashingen som avslutade kvällen. Sjukt! Och från det ena till det andra ville jag säga att vi åt skiitgoda quesadillas idag med ruccola, cocktailtomater, rödlök & paprika!

Det vad den dagen det. Imorgon öppnar jag butiken så då blir det Hole i högtalarna, NAAJS! Hoppas ni har haft en fin dag!


Det spökar i vår butik!

CREEPY! Jag pratade med olika folk igår på Lee-kvällen, och det är visst ett välkänt faktum att det finns ett spöke i vår butik! Uppenbarligen är det så att det glider runt en mörk skepnad inne i affären och in på lagret! Carolina som jag jobbar med har flera gånger trott att det varit någon i butiken, vänt sig om för att betjäna dem för att upptäcka att det inte är någon där. Hon har även stått bakom disken och sett en skepnad i speglarna längs med provrummen som går förbi. Hon hörde även vid ett tillfälle ett krafsande ljud inne ifrån lagret så hon ringde på securitas (som även dom vet om spökerierna) som kom för att upptäcka att lagret var helt tomt! För några år sedan jobbade det även en kille där som skrev ner allt onaturligt han var med om i en dagbok. Tom. de som har hoppat in vid enstaka tillfällen för att jobba extra säger också att det spökar där! Storyn: I lokalen mitt emot vår ligger det nu en klädbutik. Innan det låg det en BikBokbutik där, och innan deet låg det en familjedriven restaurang. Uppenbarligen ska pappan i familjen ha mördat sin fru och sina två barn där inne! Fruktansvärt hemsk historia i sig, och nu sägs det att det är den familjen som vandrar runt i kvarteret! Hur jäävla läskit liksom? <-------

Sant eller ej så blev jag rejält uppskrämd av det och kommer inte kolla i några jävla speglar vid stängning!!


LEE-kväll!

Igår var det LEE-kväll för Carlings centrumgruppen, då vi fick lära oss om nya jeansmodeller. Jag som är duktig tänkte ta med papper och penna. Men det var tur att jag inte gjorde det! 1. Jag hade blivit mobbad för resten av året. 2. För att jag trodde det var klassrumsliknande föreläsning jag skulle på. Det mesta gick nämligen ut på att äta pizza, ligga raklånga i soffan, röka, kladda pizzasås över kläderna och lyssna lite halvdant. Sedan bjöd LEE-tjejen ut alla på öl. Men klockan var halv ett när jag var duktig och gick hem och lade mig istället. Nu ska jag snart till jobbet! Fritte & jag har städat och grejjat här hemma till toner av Crystal Castles. Dom kommer för övrigt hit på söndag och jag är sjukt pepp på att dra dit och hänga i kristallkronan, såattsää.


Ha en fiin dag alla göllongkar! <3

tjejkvell.

Så underbart det kan vara att slänga sig i soffan med ett glas vin och en mysig film. Jobbar varje dag denna veckan på Carlings så det är skönt att vila sig när man kommer hem! Jag saknar mina älsklingar i Kalmar! Fick veta idag att jag kommer hem till jul, kan bli ganska många dagar tom! <3 KLAD!


Fest @ råtthålet.

Idag har jag varit så sjukt trött. Legat i soffa/säng hela dagen iförd städtofs. Sjukt skönt! Igår var det fest i källaren till vår butik. Regionschefen Helle och min butikschef Andreas har fixat iordning en re-opening i baren där nere efter många års uppehåll. Helt sjukt soft! Så igår var det gratis öl och vin och dans och mingel. Jag tog inte en enda bild, jävligt ovanligt faktiskt! Kvällen slutade på en gaybar i centrum dansandes runt strippstång med vitvin i handen tilsammans med en kollega. Ja, så kan det gå när partyhatten är på! Nu blir det film med Maja & Billy, The Runaways. Peeaze out!

Världens bästa mamma!

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA har varit & hälsat på oss! <--- :D Har varit massa mys, god mat och lite fest.

 




Mamma & jag var på en pianobar i stan och sjöng, skålade och blev raggade på. Men det är ju vardagsmat för oss kvinnor med charm.



Jag har jobbat varje dag på Carlings så Maja, Billy och mamma vart ute och turistade på dagarna!



Jag hade jobbat hela dagen och när jag kom till Ryes hade dom beställt in typ 20 öl! Kalas! :)

sjukt gott! Bästa burgarna i Oslo. So far.. hehe.




Random bilder på 4 apor (hehe) från reptilparken sedan Falafel på Mira Mas! Bästa falafel/hommous stället i Oslo!




Vi var hemma hos syrran Sarah och Petter i deras helt underbara lägenhet och åk kladdkaka och drack vin! Sjukt mysigt att komma hem till er snötisar! Mamma jag saknar dej redan! Men vi syns snart! <3

Mamma + ledi= YEEAH!!

Och det ska bli så jättejättemysigt!! Jag är ledig ifån Carlings idag så jag städar och grejjar lite! Det snöar ute och jag blir så jäävla glad av det! Och så vet jag inte vad det är med den här jävla låten som jämt återkommer i mitt liv, men den betyder så mycket för mig.

Just nu..

Vill jag ligga i Sandys soffa, knäcka en tisdagsöl och lyssna på Pogues...

För övrigt idag har jag jobbat på Lucky Duck & på Carlings för första gången! Gick skitbra -jag kommer älska det!!! Nu har vi ätit soppa som Billy gjort och imorgon kommer mamma. Kan inte bli bättre!!

Hej Bejbi!


WHOOP WHOOP!! Ville bara säga HEEJHEEEEEJ till SANDY! Babe du måste komma hit nununu! Då ska vi dricka öl på Ryes & dansa på Revolver, fika och promenera på Karl Johan. Är sjiitfint nu med julbeslysning! <3 Har precis kommit hem ifrån en stärkande promenad i stan. GOD DAMN vad kallt det är! Nu ska vi slänga oss i soffan & kolla på Going The Distance! Charlie Day är ju med så den måste vara bra!?

Lite stress & lite mys.

Bästa blandningen? Idag har jag iallafall stirrat runt i Oslo med Marie! Jag ska nämligen jobba i en annan Lucky Duck butik helt själv imorgon så jag var där och hälsade på! Blev helt snurrig av all information jag fick på de få minuter Lene hade tid att visa mig runt! Men det ska nog gå bra, om något går fel kan jag alltid prata mig ur det(!), ..det är jag bra på! Efter det ska jag direkt till Carlings för mitt första arbetspass! Ska såklart bli jättejättekul, så nu ska det pluggas på jeans & storlekar! <--- :D


Nu är det matlagning & mys! Tar ett glas vin och känner hur lugnet börjar återfinna sig. Hoppas ni har en jättefin måndag!

Söndag!

Eftersom jag blir så effektiv och pigg på bakfyllan gick jag hem till Emelie och hjälpte henne städa. Det blev så sjukt rent och fint! Skulle lätt kunna jobba som städerska, ni får gärna hyra mig om det är stökit!!? Vi lagade iallafall mat & kaka och myste!





Frida som hade längtat efter delikatessköttbullar från Sverige som Emelie köpt till henne var överlycklig! Att något så enkelt kan vara så gott! Vi tog med oss lite kaka till barnen där hemma. Nu blire film & soffhäng! Hoppas ni har en fin söndag!


Saturday night!

Lördagskvällen bestod av quesadillas & vin samt trevligt sällskap! Emelie kom nämligen över och vi festade till det ganska rejält efter maten med allsång till Dia Psalma och dubbelbugg!








Sedan gick vi till Revolver och kollade på ett randomt band & shottade jäger. Not the brightest idea kanske men kul!!








Diska mitt i natten? Självklart!


I år tar jag knäcken -på oss alla.

Som en tidig julklapp fick jag olika koder skickade till min mobil inatt så nu är min mail tillbaka! THANK GOD. Jag behöver verkligen den i jobbet och för andra viktiga saker så jag är sjukt lättad! På tal om julklappar, jag längtar efter julen så jävla mycket! Jag älskar ju julen så sjukt mycket så jag har redan paxat att hålla julafton hemma hos oss i framtiden för Billy och Maja, så dom får hålla i midsommar eller nyår eller nåt i framtiden! Hahah! Nu ska jag bara hitta min Rudolf också, sedan är vi igång!... 

Hahahaha! Jag dör. Bästa <3

Frulle!

Idag vaknade jag av Maja & Billy kom inrusandes i lägenheten efter en löprunda (usch!) med massa god frukost.

Så nu lyssnar vi på Dylan och solen skiner utenför fönstret. Det kommer bli en riktigt skön dag idag!

Min fredag.

Konsten att underhålla sig själv ..ja, det har ju aldrig varit svårt!


Lilla familjen <3



Som alla andra, fast annorlunda.

Fredagskvell!

Idag ska jag nog hålla mig hemma från krogen, vill inte riskera att bli dålig igen. Vi har precis ätit skitgod mat, Billy & Majsan stack iväg för att köpa öl och godis! Imorgon blir det dock färre av stora mått! Hoppas ni har en fin fredagskväll! Nu blire lite disk till den här låten:

Min hotmail är blockad!

Idag är det världensbästafredaa!!! Har varit på Carlings idag och skrivit på kontrakt, börjar jobba på tisdag! KUEL KUEL!! Gick sedan i solen på stan och var så glad över mitt nya jobb att jag gick direkt fram till Amnesty som står på stan och signar folk och skrev upp mig för att skänka pengar varje månad!! <- Dagens goda gärning! Sedan gick jag och handlade massa god mat tills ikväll och när jag kom hem skulle jag logga in på MSN för att snacka med mina soetnosar. MEN DÅ ÄR MITT KONTO BLOCKAT!! Så tills jag får tillbaka min mail får ni Facebooka med mig! Jaja, allt kan väl inte vara bra jämt. Heheheh.


Happy!!

Idag är jag GLAD GLAD eftersom jag fått ett nytt jobb! Var på andra intervjurundan idag på morgonen och gjorde uppenbarligen bra ifrån mig eftersom JAG fick jobbet!! Trots stenhård konkurrans av massa skitcoola Oslomänniskor var det visst en sprallig, skev, hobbitliknande Kalmarit han letade efter! <-- :D Kommer bli PHEDT!! Ville fira med öl men jag tänker fan inte göra om mitt livs misstag och våndas som fan när jag går på medicin så det fick bli Billys skitgoda qournfärssås och fruktsallad med glass istället! Gick absolut lika bra! <3

Hahah. Skitgott var det, alltså sjukt gott!

A
nnars idag har jag fikat med Fritte, sagt upp mig ifrån Lucky Duck (hoppas jag behövs som extra), myst med Maja & Billy och träffat Marie. Allt fick en fin avslutning när Maja Billy och jag dansade massor till the Sounds nyss, och Maja dansade sensuell balett till Enya endast iförd underkläder(!!). Ja, herregud. Det är tur att man har en skola tvärs över gatan och inga direkta grannar! Hahah!! Sov så gott inatt! Kramis!



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!


Asså fyfan.

Jag har varit med om den mest skräckinjagande natten EVAR! Jag äter en medicin just nu som både doktorn och apoteket informerade om att jag INTE fick dricka alkohol i samband med. Vad fan gör jag? Jag glömmer bort att jag äter medicinen och går endå ut och tar några öl. Fyfan säger jag bara. Jag har frossat, skakat och spytt hela natten. Ringde giftinformationen kl 03.15 inatt och frågade vad som hände med mig. "Du har drabbats av antabuseffekten". Dvs. ett läkemedel man tar när man vill sluta dricka alkohol eftersom tabletterna i samband med alkohol gör att man mår väldigt dåligt med hjärtklappning, illamående och temperaturförändringar. Jotack! Så ett tips.. GLÖM FÖR FAN INTE BORT DET SOM JAG GJORDE! Gick på intervju på Carlings idag, blek och svag men det gick endå bra! Hoppas hoppas! Peace out!

Fullspäckad tisdag!

Hej alla glada barn! Nu ska jag berätta om min tisdag! Jag & Billy var på café Sör, Marie kom också förbi! Trevligt! Café Sör är för övrigt något av de bästa Caféerna i Oslo! Mysig musik och bra folk!


Sedan på kvällen var jag iväg på ett jobbmöte några timmar, jobbet verkar inte vara något för mig dock. Efter det behövde jag verkligen en öl (en del av er vet varför) så jag mötte upp Fritte, Emelie och Rebecca på QBA.






Nu sitter jag här, nyss hemkommen från QBA och skriver. Måste sova nu för imorgon ska jag på anställningsintervju på Carlings kl 10.30 och sedan på ett försäljnigstekniksmöte på Lucky Duck! IHoppas ni har haft en trevlig tisdag! Kram och puss!

Dungen


Dungen kommer till Oslo 2 dec. Skall såå be there! <3

Fyra vise män?

Lilla familjen är uppe & och igång med dans och sång! Maja & Billy var och sortarade div. sopor i morse och hittade den här lilla trevliga skaran! Dom står nu och sjunger i vårt vardagsrumsfönster (som om det inte kunde bli skevare..)! Varför Fritte har skidglasögon kan man också bara spekulera i.



Nu blire staun!

Aker Brygge.


En av de finaste bilderna jag sett på länge! Vackert! Bild: Marie 


Me love Oslo!

Idag är det monday monday och jag började dagen med en wonderful brownie på Cafe´ Sör med Marie! Skulle kunna rama in kakjäkeln eftersom den är helt perfekt men jag åt endå upp den <- :O





Brownie med colaglasyr och krossad knäck -MAGNIFICANTE!           Fortsatte dagen på stan med div. ärenden bla. att försöka hitta en varm jacka. Gick sådär, the search goes on!

Medans Maja & Billy låg och hånglade gick Marie & jag ut och var duktiga och powerwalkade! Bevis se nedan:


Reflex på skon är det senaste <- 


Hittade klottret som beskriver ALLT man vill säga världen!
Men kära föräldrar det var inte jag som skrev det, låvar. Trots att jag har en förkärlek att kladda div. budskap och att jag faktiskt tycker att WC=KING! Hahah!







I vårt kvarter är det så jefvla fint -hell yea! Nu ska jag våldgästa Frittes säng och gosa ner mig varesig hon vill det eller inte för att kolla någon film. Hoppas nu att ni har haft en skön måndag!

RSS 2.0