Lördagskväll på Qadis!



Igår drog jag hem till dessa brewdarna på lite sedvanligt ölhäveri! Vi drog till Qadis och röjjde lite, KUEL! Elin skulle visa sina snatteriskills på en pizzeria efteråt genom att slita upp läskkylen och springa därifrån med en god COLA. Men hon blev för stressad och fick med sig det läskigaste man kan dricka, en grön häxblandningslik sörja som inte borde vara till försäljning. Men men, alltid något. :D

Måste också förtälja att jag från och med nu är oseparerbar med min nya Kurt Cobaintisha! Jag och arbetskollega Helene typ skrek när vi fick syn på den på Weekday, hahaha! PHET! <-- Idag är det en superfin söndag och jag har skypat med Maja, städat lite och ska snart gå hem till Elin & Lisa för lite söndagsmys! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Morgonpromenad!

Oslo är så otroligt vackert! Idag gick Frida och jag ut på en morgonpromenad i solskenet! Det var kallt som fan men man känner endå att vi går mot ljusare tider, underbart!












Maja DIN LILLE du ska vara glad att du är i värmen och dricker öl. Vi ska dricka öl i kylan ikväll vi! Det går ju det också. Saknar dej!! 


Update.

Fredagskväll. Ledig imorgon, helt underbart! Har jobbat jobbat jobbat senaste tiden och ska jobba sjukt mycket även framöver så en ledig dag behövs verkligen! Ska berätta lite om vad jag råkat ut för de senaste dagarna. Igår fick jag ett virus på datorn! Heheh. Courtney Love försvann som skrivbordsunderlägg och det här kom upp istället:

Kult.
Det kom massa konstiga ljud och popups med konstiga texter på skärmen och ingenting fungerade.


Men Frida som är hemmets datahacker försökte väcka liv i min lilla dator med många medel. Efter många om och men funkar faktiskt datorn igen!

Hahah <- I onsdags hade vi jeanskväll på jobbet. Vi gick igenom och provade olika modeller, drack öl och åt chips! Efteråt gick vi ut och drack mer öl. Sedan skulle jag öppna butiken kl 10 morgonen efter, gutt.. hehe.





Hahaha söt Chris är i tighta long johns! På bilden från vänster är Mattias, assisterande butikschef, Chris som jobbar heltid med mej varje dag och Stian som jobbar extra. Vi är tre till som hade dragit hem då jag fick för mig att plocka upp kameran. Helle som är med på bilderna är min buikschef och även regionschef för Region 1 dvs. Oslo centrum! Alla är sjukt goa och vi har  superkul på jobbet! På krogen efteråt förtäljde både Chris & Mattias riktigt knasiga sexhistorier som chockade mej och Helle.

Idag har Fritte och jag en lugn hemmakväll, det blir en bra film sedan och upp tidigt imorgon för promenad på bådas LEDIGA DAG! Så jävla skönt!! Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!!

Fest @ Råtthålet

Igår var det fest i Carlingsbaren. Och det var en jävla fest må jag säga! Dans på bordet, sång och ölhäveri utan dess like! Sedan gick vi till Qadis där Andreas spelade skivor (min gamla butikschef på förra butiken) och dansade och jag träffade upp söta Lisa! Kuuel kvell!! <3

































På Qadis var det någonting som började brinna eller nåt så alla stod och hostade som fan! Sjukt trevlig kväll vad det iallafall och nu ska jag dra hem till Emelie och äta pannkakor. Catch yá later! PEEAZE!


HAHAHAH.

Hittade den här sjukt roliga filmen Mattin spelade in i feb 09! Kanske är lite internhumor men jag får lé munchies och gör mackor med för gammal skinka! Försvarar mig dock med lite olika förklaringar bla. jämför jag skinkan med kött man åt på stenåldern. Smart tjej. :D


"30/1 -håller skitlänge till, fan vad gott!  -Vaafan, det är den 10/2"

Sol idag!

jävla skönt väder ute idag! Blå himmel, plusgrader och sol! Nu börjar vårpeppen, fan vad jag längtar efter shorts och parkhäng! Idag gick jag upp sjukt tidigt, satte klockan på sju trots att jag somnade vid tretiden. Gick upp och tog en varm lång dusch för att vakna till i vår iskalla lägenhet och satt i lugn och ro och åt en bra frukost! Var skitpepp på att jobba och när jag kom dit vid tio upptäckte vi att vi var för många på jobbet. Jag anmälde mig frivilligt att gå hem och börja kl 13 istället eftersom jag bor fem minuter därifrån! Så nu har jag varit och handlat till middagen ikväll och röjjer upp lite hemma!


Parkheng= besta heng!!

Söndag med girlsen!

Idag har vi varit lite schleetna. Minst sagt. Men det har varit en sjukt mysig dag som börjades med brunch hos Elin & Lisa! Vi åt kokospannkakor med bär och keso, mackor med avokado och ost, det fanns fil och müsli, kaffe och frukt. Fyfan va gott det var! Sedan kom Lisa och Elin hem till mej och Frida och åt och kollade solsidan, och sedan gick Elin, Lisa och jag hem och våldgästade Emelie. Igår var det iallafall fest hos oss och jag låter några bilder beskriva kvällen:




Qadis skulle vi till, jag såg att det var sjukt crowded därinne och gick hem och städade och lade mig och läste The Dirt istället!! Som värsta pensionären! Fast, det var faktiskt sjukt skönt och mysigt att stanna hemma för en gångs skull. Kvällen avslutas nu med myys hemma.

Frida löser soduko och kollar film samtidigt.

Jag sitter och är allmänt dagen efter äcklig men orkar inte duscha. Så som ni ser fightas vi med I-landsproblem, äter lite godis och sveper in oss i söndagskoman. Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Måndag!

Idag har det varit sjukt kul på nya jobbet! Känner verkligen att jag kommer trivas där! Jag & tre übersociala killar, bra musik och mycket kunder -skitkul! En tjej kom in och frågade lite randomt butikschef Mattias om han ville vara med i en norsk variant av Laguna Beach: The real O.C idag! Han skulle visst dejta en tjej i serien och mest ..vara snygg!?! Han tackade vänligt men bestämt nej, han trodde inte att hans flickvän skulle uppskatta det, hahah! Idag har jag iaf varit duktig och handlat och grejjat. Emelie & Elin kom och drack kaffe och nu väntar jag in Frittan som är på väg hem från jobbet! Jag har gjort supernyggiGOCHgod sallad!


Ja mamman, plötsligt händer det...

Dinner for two?

Igår var det ett tårdrypande farväl av Maja som åkte ifrån Oslo kl 23 och lämnar ett snöigt Oslo för Thailand. JAG SAKNAR DEJ REDAN DIN MUPP!

Billy ska också iväg men åkte i morse, så efter att Maja åkt igår gick vi och drack öl på Café Sör!


I nio veckor ska vi klara oss utan er, hur ska det gå? :) För att mentalt förbereda oss så har Fritte och jag storstädat och tvättat, rensat och plockat hela dagen! Så nu är lägenheten anpassad för två små miffos istället för fyra, haha.


Heheh.. :O

Nu är det myskväll som väntar, ett glas rött + choklad + film= SÖNDAG! Imorgon ska jag jobba för andra gången i nya butiken! Ska bli sjukt kul! Megastore är ungefär 10 gånger större än min gamla butik så det händer massor hela tiden! Passar mig perfekt! Dock spökar det även i den butiken men jag antar att det bara är Fridolf Carling som ser efter oss! Spännande dock.

03.30


HAHAHAH.

Nytt jobb!

KLAD KLAD för det nya jobbet! Fick ju sms igår av regionschefen om jag kunde komma på möte idag! Blev riktigt nervös & gick igenom alla tänkbara scenarier i hjärnan. Tänkte att det värsta som kan hända är ju att jag blir av med jobbet och med den inställningen vågade jag mig dit idag! Men som tur var, var det en ny heltidstjänst som erbjöds istället! Nu ska jag jobba på Carlings flagshipstore i Oslo, den största Carlingsbutiken i Norden! Den ska renoveras nu till våren och jag fick höra lite skvaller om hur det kommer se ut, kan säga att det kommer bli så jävla PHEDT! Vi kommer vara fyra heltidsanställda, jag, regionschefen Helle, Mattias och en helt ny kille jag träffade där idag som verkar supertrevlig! Jag är så jävla glad! Men men, igår var det ett jefvla liv i lilla lägenheten, vi spelade vinylskivor, sjöng & dansade. Några bilder:










Det var en trevlig kväll igår som slutade med att jag åt ett paket salami i snöyran på vägen hem! GUTT! Ikväll har Billy jag & Maja klämt ihop oss i deras säng och kollat film, ätit choklad & druckit kaffe! Nu blire snart en film till! Hoppas ni har en mysig kväll, puss!


2011 -here we GO!

Nyårsafton firades med Fritte P & Krille som hälsade på! Vi åt skitgod hemlagad tapas, spelade Carlings ölspel som Frida gav oss i present (säljs bara i Sverige och Frida jobbar på Carlings i Sthlm). Skålade i champagne vid tolvslaget och gick sedan hem och spelade alfapet som softisikerade mogna människor.









Några väl utvalda bilder får bäst beskriva kvällen som var fantastiskt trevlig! Från det ena till det andra gör vi ett hopp och så är det plötsligt söndag & vi bjöd hem Billys bästa kompis Melinda på middag!



Två sjukt goda pajer blev det! En vegpaj & en broccoli blåmögelost! Sedan drog Fritte tha G & jag ner över bakgården och hem till Emelie & Conelia på ölhäv.







Sjukt kul förfest! Det var breakdance, det var allsång ("leeeead meee from the FEEEAR" lallal) det var cirkuskonster och dans, ett jävla liv helt enkelt! :D Idag & igår har jag jobbat, är ledig imorgon och har bara en SKYPE-dejt inplanerad, GUTT! Maja & jag går nog ut på en öl imorgon, på lördag åker hon till Asien med Lotta i två månader och Billy åker till USA så nu passar vi på och myser så mycket vi kan! Ett smakprov på hur det kan se ut ifrån igårkväll:


RSS 2.0