Yoga Fire!

Det var tur att jag hade sovit länge och väl inatt, för imorse skulle Norska bandet Yoga Fire komma och hämta kläder på Carlings. Någon form av sponsring antar jag. Jag behöver kanske inte säga att det var sjukt underhållande och att butiken såg ut som att en orkan dragit förbi när de var färdiga? Jag hade iallafall fullt upp med att klä dessa männen i flera timmar! Kuuel! :D



Oslo City Outlaws vs. Fremmendelegionen.

Herrejisses. Mycket kan man säga om folket på Carlings, men festa kan dom! Vi började fighten mot Fremmenderegionen i butiken på Storgata. Där fick vi bilda lag inom regionerna och tävla i olika grenar.

"Någon som är stor i käften" Behövdes till denna gren. Äta godissnöre!

"Någon med jeanskunskap" Hahah, jag kom typ trea av tio i "tag på tre jeans först". Självklart hade jag en smart strategi, man måste ju använda huvudet (som jag alltid gör så bra! haha).

"Någon med sångkunskap" Äta Mariekex och sjunga.

Regionschef Helle stod och skrek och blåste i sin högljudda jävla visselpipa (hela tiden, hela kvällen) och skrek! "Haar ni varit på barnkalas någon gång eller? Kom igeeeeen nu för FAAAN!".




Maria, som öppnar ölen med tänderna. George och Carro och jag, på sista bilden Stine och Helene. Det var mycket öl som låg överallt, bland kläderna och utspridda över golvet. Bra drag från starten! Sedan hoppade vi på en trikk (spårvagn) och fick gå en jävla bit i snökaoset, vi visste inte vart vi skulle. Men Helle var sjukt excited och marcherade fram i snön med en armé av fyllos!





Vi kom till ett litet skumt ställe och skulle spela shuffleboard! Där blev folk som galna och det skreks och tjafsades om regler och var ett urartat kaos! En del blev här så fulla att de drog hem, men som den fighter man är låter man väl inte lite öl sänka en!? <---



Carro, jag och Mattias från min butik. Han blir aldrig ful på bild den snygga jäeveln! Sedan hoppade vi på en buss in till city igen och jag har aldrig varit med om ett sådant kaos. Hela bussen var redan full när vi hoppade på men vi sjöng, skrek och Helle blåste konstant i sin visselpipa! Stackars folk på bussen säger jag bara!!! Sedan gick vi till min butik och drack mer öl, och gjorde upp i sista grenen säckhoppning! Fyfan vad det luktade öl i butiken idag, var några stycken som gick i golvet i lördags!




Har ingen aning om varför just George och Carro har fastnat på alla bilder! Kanske höll vi oss nära varandra under kvällen, jag minns inte. Hahah! Efter det gick vi till Råtthålet (Carlingsbaren) Där var det dans på borden och ännu mer ööl. Jag följde med Stine på två gayklubbar eftersom hennes tjej är bartender. Jag hittade två bögar som jag dansade kreativ dans med tills klockan blev fyra. (innehöll bla. det berömda lyftet "svanen".) :O Att dricka en Fernet vid halv fyra är inget jag rekommenderar någon.


Stine <3

Hahaha. Tor längst fram (rån min region) helt förbannad pga. SÄCKhoppning! "VARFÖR ska dom stå där bak, jävla fittor!!??" Hahaha! Det är fightingspirit på liv och död!!

Haha.

Vet inte om det är ölen som snurrar i huvudet på mig eller jag som har dålig humor men jag tycker att denna video är sjukt kul!?

Bjällerklang!

Sjukt mycket snö idag. Snöstorm ute! Kolla Maja, det är så jävla kallt!



Jag fick sluta tidigare idag eftersom det var lugnt på jobbet, var hemma redan klockan halv fem och gjorde det varje ledig kvinna gör bäst: knäckte en bira! <------------

klad tjej!

"sssschlaaajdiiii daaaaaajdidoooo" Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Hoppas ni får en fin lördag!

Tired!

Trött. Har nog aldrig varit tröttare än jag är just nu. Är uppenbarligen inte van vid att jobba 50h/vecka! Denna fredagskväll kunde det blivit lite häng eller lite öl med kollegorna, men jag är för trött! Istället blir det myskväll insvept i täcket och en film! Imorgon måste jag vara på alerten för jag jobbar hela dagen, sedan är det fetfest på kvällen med Carlings! Känner på mig att det kommer bli en jävla skiva, värre än någonsin förr! Oslo City Outlaws(reg 1, min region) möter Fremmenderegionen(reg 2.) i tvekamp. (Som förmodligen kommer bestå av vem som dricker mest öl).

Det var förresten Fritte som satte namnet på vår region! Norges alla  Carlingsregioner skulle skaffa egna namn och Fritte satte namnet på min region. Vi hade en tävling och det kom in massa bidrag, men Oslo City Outlaws vann! Att den lilla skiten skulle sätta namnet på vår region som varar för all framtid! <-- PHEDT är bara förnamnet!

Morgonpigg?


Det var bara en fågel som börjat kvittra när jag åt min frukost i morse. Den ack så ovanliga sångfågeln hade tagit sig ut ut boet och sjöng för oss!

Jåbbig dag!

Lalalalal! Jag är hemma själv i några dagar för Fritte fick för sig att dra och åka skidor lite spontant med sin pappa!! Ganska tyst i lägenheten, ovant! Jag har tänt upp med massa ljus för att det är så jävla kallt, annars är allt bara bra! Idag har jag jobbatjobbatjobbat! Att jobba på Carlings i Oslo Centrum är ett jävla träningspass! Idag har jag stylat om hela undervåningen, tog hela dagen idag och igår! Dvs. flytta på kläder hit och dit. Och som vanligt var jag kvar på jobbet efter stängning, idag med Helene. Vi fick för oss att vi skulle köpa något och provade kläder i två timmar! Eftersom det var mörkt ute och vi var trötta tänkte vi inte på att Mc Donalds övervåning tvärs över gatan var full med folk som såg oss när vi sprang runt i butiken halvnakna. Kanske bara är bra reklam, vem vet?


U know why they call us ying and yang?


Idag är jag kär i..


Lissie!! <---

Åh herreguued vilken härlig söndag!

Idag har jag och Frida traskat hem till Lisa & Elin för att börja dagen med BRUNCH!







Kokospannkakor med bär & keso, kanelscones och rostat bröd och kaffe! Det var ett smått bakfullt gäng som samlades. Emelie, Cornelia, Lisa, Elin, Rebecca, Frida & jag glufsade in på Elins supergoda frukost! Det var sjukt fint väder idag men kallt som fan! Elin och jag var på marknaden och fick verkligen anstränga oss för att inte köpa för mycket, men några vinylskivor fick vi med oss hem!





Wörd!! Jaha, igår var vi ute och svängde på höft och stjärt lite härligt spontant!

Lisa och min ying yang twin & kollega Helene! Vi dansar nämligen tilsammans på Carlings. :O

Jag hade visst halvöppen gylf hela kvällen. Hett!

Lisa kör ett "partytrick".


Chris som är fotomodell (sant) visar sin berömda foto/catwalkpose på lördagen!

Det är ingen som förstår att han även är konstnär. Inte ens jag. Men han busade hela dagen på bakfyllan och målade genitalier på Donkens ballonger tvärs över gatan. Moget.

Okej nu är det plösligt torsdag och jag och Helene var på Ryes och ölade!

Och här är bara jag som står och posar innan frullen i onsdags! Helt normalt, det gör väl alla? :O <--
Nu blir det en lugn söndagskväll med avancerad matlagning och bakning. Vi bakar sjukt mycket. Gott. Eller fett, kanske. I veckan blir det jobb, jag är peppad! Hoppas ni har haft en HÄLIG DAA!

Valentines Day!

Idag är det den mest fantastiska och finaste dagen på hela året! Och det firade Fritte och jag genom att slafsa i oss pizza framför tv´n och äta godis! Bort med romantisk middag och skumbad! -Singellivet är fantastiskt!! Haha! Iofs fick jag bevittna en förförisk dans av min kära sambo, det var inte dumt!! Jag fick en allahjärtanspresse av Frida:

"Till världens bästa rumskamrat, som jag vet är väldigt glad i mat. Här kommer en gåva, som du gillar kan jag lova! Puss på alla hjärtans dag, jag har gillat dig ett tag, och kommer göra i många år ..även när du får gropiga lår. Snygga tjej -jag älskar dej!!!" -KÄRLEK! <3 <3

I veckan var jag hemma hos Elin och åt vegetariskt julbord! NAAAJS!








Random pics från två senaste festerna!! Förra fredagen bar det av till Revolver och i lördags drog vi till Qadis! Jääevlar vi måste gå någon annanstans nästa gång! Alltid samma ställen, men så blir det ju när man blir blixtförälskad. Tänk på K.M lixåm.. <---

Söndagen spenderades med tre olika miffås som kom och stökade ner och åt chips! Först kom Emelie och kröp ner hos Frida i sängen runt 13. Sedan kom Elin klockan 16. Sedan kom Oskar kl 17. Jag fick en matta av Elin & Lisa som har köpt ny! Kolla så glad jag var när jag och Elin bar hem det tunga fanskapet!!:


Skittung. Vi tog tre pauser. Vi bor fem minuter ifrån varandra. :O Sedan var vi ute och gick i vackra Oslo och pratade ut om ditten och datten. Sjukt skönt!


Fortfarande discoskridskoåkning i stan trots minusgraderna! Nu börjar Oslo kännas som hemma! Jag har så sjukt mycket kärlek för den här staden! Ser fram emot en grym vår med alla underbara människor jag träffat här, gamla som nya!! :D Ikväll har Frida och jag lyssnat (och sjungit) på alla fina gamla jävla låtar vi kommit på! Sjukt najs kväll! Och så undrar jag varför Ashlee Simpson & Kelly Clarkson var snyggare förr. Med den frågan ekandes i mitt hufvud säger jag nu godnatt för den här gången. Nu ska jag gå till sängs med Lemmy Kilmister=GÖTT!!




why? whyyyyy god whyyyy?

Billigkroken?

Idag är det FREDA och jag och Frida har myskveld! För det första jobbade vi båda till ca 22.00 ikväll och sedan öppnar vi våra butiker imorgon klockan tio. Vuxenpåäng att laga mat och kolla tv istället för ölintag! Idag var det dock fetfest eftersom LEEs norska denimdrottning Maren fyller år. Hon har fest på Grand Hotel i takvåningen där man ser ut över Oslo by night och bjussar på dricka! Jag fattar inte att jag har valt att ligga på spikmattan istället för att hänga i kristallkronan. Trots att kollegan Stian lovade att vara naken på festen endast iförd kaninöron om jag följde med. :O Men nähe, istället roar jag mig med det här:

Se på när Frida klär om stolsdynorna i ett fräääesht rosa vårigt tyg! Vi var ju på IKEA i tisdags och drog runt a lá lesbians och diskuterade nyanser, lampslärmar och former! Hon iförd en piffig liten päls, han i svarta jeans och oversizetröja och sidecut (dvs jag).

Vi stod och gnabbades vid lampskärmarna. GRÖNT eller ROSA?? "Jamen grönt är ju alltid fräscht, liksom vårigt" -jag "Alltså har du sett NÅGON inreda med grönt? Lina har du sett det? Det är VÄL INGEN SOM..!!" - Frida. Så höll vi på och folk tittade på oss och tyckte att vi var konstiga. Till slut skulle vi iallafall ha den rosa (kvinnan får alltid rätt) och upptäckte att den var slut! Så vi fick visningsexemplaret och IKEAkillen sade att vi kunde få reducerat pris om vi bara gick ner till billigkroken!! BILLIGKROKEN? utbrast Frida. Jävla namn alltså. Men vi hittade tillslut till billigkroken som var det konstigaste ever. Där satt en man och typ förhandlade priser! Softaste jobbet ever, han typ: Jaha, vad vill ni ge för den här nu då? -Tjaa, 30:- sa vi. -Hmmm, ni får den för.. 40! (på med prislapp). Wtf? :O Hursomhelst, nu är det som sagt lite somrigare här hemma med fräscht rosa! Hoppas ni har en fin kvell! puss!

LMAO

Det går inte att lägga upp filmer på bloggen. Tycker däremot att ni verkligen borde kolla den här videon. Dog lite av skratt här i soffan. Nu ska jag iväg till KIWI och handla. Hörs sen! 
http://www.youtube.com/watch?v=9VxLtJ8XvOE <--. WORD!


RSS 2.0