<3

Det var så uuunderbart skönt att åka hem till Kalmar i några dagar! Har haft fullt upp med utflykter och släkt och vänner! Åkte hem till Sandy D i tisdags och myyste. Bejb din nya lägenhet är typ det gosigaste jag sett!






Det var det mysigaste på länge! Vi pratade om allt möjligt som hänt på dessa TVÅ MÅNADER vi varit utan varandra <3 Saknar dej varje dag baby! Resterande dagar bestod av att umgås med homies, basta & dricka öl hos pappan, utflykter till Öland, massa julmat & massa fest! Lite blandat sjit:




















Mysig jul! <3 och såklart en riktig fest, där jag visst råkade bli jättefull & glömma typ allt som hände men såhär i efterhand kan jag säga att jag hade riktigt roligt trots minneslucka och xx antal drinkar. Tack KÄRA IDA för att du gladerligen berättade allt rand jag gjort under kvällen, jättesnällt! <-










Det var supertrevligt att träffa alla snötisar på juldagen. Resterande dagar träffade vi kusinerna, åt kinabuffé, utflyktade och träffade vännerna. UNDERBART.


KÄÄLMAAH!

Okej. Fritte & jag tog snus & baguetter under armen och genomled den 9 timmar långa buss/tågresan hem i söndags! Jag mådde sjuukt dåligt bör tilläggas, men det stoppade inte mej från att gå upp och packa klockan nio, bakfull som ett as. Väl hemma har jag MYSTMYSTMYST. Finns inte mycket som är bättre än att komma hem till mat, öl, julpynt och mys när man kommer ifrån knäckebröd, ..öl, inget julpynt och billigt shampoo. :O Igår var jag med Ida hela dagen. Gulleplutten!




Skitmycket snö i Kalmar! Så jävla vackert och härligt!

Nu har vi ätit en riktig julfrukost, mamma & jag ska iväg och fixa lite gran å sånt snart sen ska jag hem till BABY och kolla in hennes nya crib. Sjukt najs! Ikväll kommer Maja, då är allt perfekt! God Jul på er! <3


Torsdagsöel.

Igår joinade jag Marie & hennes roomies och arbetskamrater på Cafe Sör för en öl. Många öl blev det, sedan drog vi ner till Aker Brygge och hamnade på en liten shabby pub. Det var världens röjj, mest alkisar och prostituerade iofs men sjukt bra musik! Det var jävligt mycket svensk musik så en del sång blev det för min del och Marie dansade loss rejält vid bordet, naajs! <---









Marie flyttar hem till Sverige på lördag JAG KOMMER SAKNA DEJ BABY! Vi tjatade på henne hela kvällen att hon ska komma tillbaka i januari. SÅ NU HÖR DU MARIE DU SKA VARA KVAR! <-----

Wednesday morning, 3 A.M.

Vad är grejen med att skriva egentligen? Varför känns det alltid så sjukt bra att skriva av sig lite? Jag har en bok som jag har skrivit i i flera år. (En riktigt smaskig historia om jag får säga det själv) Där jag skriver när jag känner att jag behöver. Ikväll är en sådan kväll. Efter att ha kladdat av mig någon timmes bekännelser ifrån mitt inre känner jag mig så jävla nöjd. Idag blev det ingen öl, trots lönen. Det blev en sjukt bra film ihoptryckt med Maja & Billy i deras säng istället, lika mysigt det! Imorgon blir det nog lite öl på natten, kanske med Emil eller Marie. Jag har även börjat peppa för hemfärd på söndag, men först är det lite jobb & julfest på jobbet som väntar. Bussen går klockan ett och jag har två alternativ 1.Må skitdåligt hela hemresan efter nattens festande 2.Ta en eventuell återställare, äta fet bussmat och lyssna på musik. Svårt val :O <- hahah. 

"Have no fear, For when I'm alone, I'll be better off than I was before.
Long nights allow me to feel"

.


Dagens fina.

God Juul!

Idag har Fritte tha G & jag gjort staun! Sjukt bra väder idag och vi hade en riktigt skön eftermiddag i underbart mysiga Oslo!



Mitt i stan finns en isbana där nyförälskade ska halka runt till julmusik!





Frida tyckte att vi två skulle ta oss ett varv på isen men jag vägrar vara hennes lilla sweet tastin godisbit nu till jul. Eeehehh. :O


Söta Marie kom springandes viftandes på armar och ben likt en julfigur! Nu är jag dock hemma igen och Maja & Billy lagar vegbiffar! Ikväll är jag sugen på ÖEL(ja, jag är ALLTID sugen på öl). Börjar inte jobba förrens tre imorgon så det blir kanske en liten rackare. ´För att fira in julen, liksom..

Hejheejhej!!

Idag har jag städat, diskat, dammsugit och varit allmänt pigg & glad! Har känt mig lite trött sista tiden eftersom jag jobbat så mycket så jag har fan kunnat sova hur mycket som helst. Men idag är jag pigg pigg pigg! Är snart på väg till jobbet, hoppas på mycket folk idag så dagen går fort eftersom jag nämligen är LEDII IMORGON! Och jag får lön också! Dvs: bränna bränna bränna de få pengar jag får! :O <-- Nej mamma jag skojar bara. Jag ska faktiskt ut och fixa lite julklappar imorgon och det ska bli så KUEL!

Nu
jobb. Hoppas ni får en jättejättefin kväll! <3

gårdagen.



Hahahah. Kommentar överflödig..

En helt vanlig måndag.

Måndag. Jag somnade halv fem i morse, dels för att Fritte aldrig kom hem inatt och då blir jag ängslig & orolig i min ensamhet. Och dels för att jag låg och maratonkollade Det Okända och åt klementiner tills morgonen började gry! Idag är jag iallafall sjuukt trött och ska snart iväg till jobbet! Kaffet är slut också och jag kan inte tänka på något annat! Jag ska springa ner och köpa en kopp innan jag börjar jobba -kvällen räddad! I helgen har det varit lite mys, lite fest och en jefvla massa god mat!


Crostinis med pesto, fetaost och vitlökssmör. NAMNAM.

Lyxvegburgare med senapssås á la Ryes.

Åh herregud. Igår gjorde vi två pizzor. Typ dom godaste EVAH.


På det stora hela har det varit en lugn helg, lilla familjen är trött nu och behöver julsemester! Maja & Billy ligger i soffan, julmusiken är på & Fritte far runt i sin baksmälla och pratar om att hon vill ha fet mat och choklad. :D Så allt är som vanligt helt enkelt. Det är måndag, och om en vecka är jag i Kalmar och ligger förmodligen och skriker på mamma. GUTT!!!!

Rewind.

Idag har varit en helt syyyk dag på jobbet! Vi hade "crazy christmas" på Carlings och -30% på hela butiken! Vår butik ligger på en tvärgata mitt i Oslo city och jag satte ut en skylt på torget trots att det är illegal. Men tack vare det sålde vi 10x så mycket som vi brukar idag! Är iallafall jävligt trött idag och kvällen har bestått av soffhäng med Maja & Billy. Vi kollade igenom Majas dator och hittade lite härliga bilder ifrån några dagar i Maj 2010!












Adrian Lux på Söderport.

Mysfrukost hos mamma & Thomme.





Secondhaaaand! Det vi älskar mest. Efter oss själva.




Grillfest. Det var myys!

Mitt tillfälliga flickrum -SAKNAR!! <3 (observera bäddningen för en person, hahaha.)








Öland! Det stället på jorden jag älskar mest mest! Vi ska dit när jag kommer hem <3





Myys hos pappa & Anita <3 Nu var det ju svårt att inte längta till Maj. Men nu är det snart jul och det är inte fy skam för den 19 smällere -DÅ KOMMER JAG & FRITTE THA G HEM! -Är ni redo för invasionen?

Soffhäng= best!

Heeejjehejje! Nu ligger jag i soffan (har fan legat i soffan i flera timmar, sköönt!) och kollar på norsk tv. Sjukt skönt att äntligen kunna kolla på Norska program och förstå vad de säger! Det är en sjukt rolig talkshow på tv, synd att ni inte kan se den! Det är kallt som fan i Oslo & jag har spenderat dagen i vår ännu kallare butik! Marie flyttade ifrån oss igår men var här en stund ikväll och åt lite morotskaka som Maja bakat! Sjukt gott! Annars har jag jobbat och igår var jag ute och drack öl med Emil, som jag träffade i lördags! Sjukt najs! Nu måste jag nog fan sova snart för imorgon har vi -30% på hela butiken så jag måste vara pigg og alert! Eftersom helgens alla gäster flyttat så är det faktiskt lite ensamt! Så just nu saknar jag:


Maries och mina DOTS-fikor.

Maries brownies!
OMGOMG.

Hanna & Cia. Och partysnacks och choklad. Och cola. :D

Skitkul helg med brewdsen.

Ojojoj. Vart ska jag börja? Har haft en sjuukt kul helg! Vi börjar i torsdags när Hanna & Cia kom till Oslo. Fritte tha G fyllde 23 och det firades med vin, dans och mat!







Det var sång, mat, kaka & massa skratt! <3 På fredagen var tjejerna på stan & museér och jag jobbade. På kvällen åt vi god fisksoppa sedan var det fest i vår lilla boning. Hanna gjorde en 90s playlist ooch sedan var det sång & dans!













Vi drog till Revolver och dansade som fan! Det var sjukt kul och vi saknar er nu när ni är borta! Har varit så mysigt! Nu ska jag berätta om lördagen! Hanna & Cia var på staun och jag och Marie var hemma och myste. På kvällen gick Hanna & Cia och åt med Sprell(en butik & Hannas gamla jobb)kollegorna och jag och Marie & Frida gick till sötaste grannarna och festade! Maja var ute och åt tapas med BikBok och fick även pris som årets säljare GRATTIS!! <---


















Var en sjuukt kul kväll även på lördagen och vi dansade som fan på Revolver. Tack alla underbara vänner för ännu en förträfflig helg! Nu sitter Maja Billy jag & Marie och äter brownies som Marie gjort. MYS.

Ny familjemedlem!

Söta Marie ska bo hos oss ett tag! Just nu sitter vi och lyssnar på musik & myser efter en god måltid. Kanske den skevaste måltiden ever btw, räkor och majs och sås och pasta. Men gott var det!! Imorgon är det jobb som gäller, jag öppnar butiken och upp tidigt och sjunga blir det då Fritte tha G fyller år! Hanna och Cia kommer även på besök ifrån Kalmar imorgon så det blir fullt ös! :) Kuuuuuuuel! <---


Sambos <3 Nu
blir det pizza & bonde söker fru i min lilla seng. MYS.

RSS 2.0