Underbar heelg!

Mamma och Thomas hälsade på i helgen! Jag vet att jag är sämst på att blogga just nu men jag ska köpa en ny kamera i Sverige om tio dagar sedan sätter jag igång igen! Den här helgen har varit helt fantastisk, våren har fan kommit till Oslo nu. Idag gick vi runt i t-shirt i solen, kul att Oslo börjar vakna till liv 4 real. Saknar er där hemma, önskar jag kunde sätta mig på valfri bänk och dricka öl med var och en av er! I fredags och lördags var vi hemma hos Sarah och Petter och åt mat och koste oss med mamma och Thomas! På lördagsnatten blev det cowboyfest i stan, och Danne och jag fastnade i livsfunderingar och vin till klockan 08. Har varit lagom seg idag då jag gick upp klockan 11 igen för att ta vara på våriga söndagen. Vi var på Ryes och drack milkshake och promenerade runt i stan! Sedan gick vi hem till Sarah och Petter och åt tacos, naajs! Nu är jag sjukt trött och ska snart sova, jobb imorgon tidigt! :) HAADEE!

Ifall intresseklubben antecknar..

kan jag berätta att jag haft en sjukt kul vecka! Mycket jobb, mycket öl och trevligt häng. Danne som är kock lagade supergod mat till oss i söndags, najs! I lördags var jag, Billy, Mattias, Helene, Stian och Chris från jobbet på Mogwai-spelning på Rockefeller, tätt följt av Love Boat som spelade på Revolver. Skön kontrast att mysa på Mogwai (instrumental postrock) och sedan dansa arslet av sig på Revolver. Billy och jag lyckades: 1.starta någon form av ofrivillig moshpit på Love Boat genom att dra igång dans när vi kom dit 2. gå bakom scenen och tjata på bandet att spela "een lååt till, "can you play another song? I´ll give you a beer". Billy hade även stått för merchförsäljningen sedan, riktigt tankad kväll! I fredags var jag och Helene på Firebyrds-spelning tilsammans med halva Carlings eftersom det är regionchef Helles band, riktigt bra! Och riktigt bra helg! 


Mogwai.


Hälsning från rymden

hejsan svejsan! Nu är det dags för ett sällsynt men ack så efterlängtat gästinlägg från ingen mindre än... MEJ! fritte tg! hejhej!

lina verkar ha tappat inspirationen för uppdatering i samband med den stora kameraförlusten så nu är det jag som tar över rodret vid den här skutan!

Äh va fan, nu har jag skrivit typ tre jättelånga inlägg men inget blev bra, ovan bloggare som man är! jag lägger in två fina bilder istället! 



Oslo är iaf fortsatt fett och vi har det bra! hejjrå!


RSS 2.0