Vackert.

Fick ett fint låttips av min kollega Anders. Och nu ligger jag och gråter till videon. Precis rätt tid på dygnet för att jag ska vara som blödigast. :)

Kommentarer
Postat av: anna

Hallå där!

Jag sprang över din blogg av en slump och måste säga att jag rådiggar din stil! :>

Jag är i full gång med att söka jobb på carlings jag med och undrar om du har några tips inför en eventuell arbetsintervju? Några speciella frågor? Vad letade dem efter?



Sen undrar jag lite hur det kommer sig att du hamnade i Oslo? Alltid varit intresserad av att testa på livet i Norge. Vore GULD om du orkade ta dig tid att svara. Tack för en fin blogg! :>

2011-04-04 @ 11:47:22
Postat av: anna

Hallå där!

Snubblade över din blogg av en slump och måste säga att jag rådiggar din stil! :>

Såg att du jobbar på Carlings (är själv i full gång med att söka jobb där!) och undrar om du har några tips från din anställningsintervju? vilka typer av frågor? vad söker dem?



En aningens avundsjuk på Oslolivet. Hur lyckades du med det? Har alltid velat testa att bo där jag med!

Vore GULD om du kunde ta dig tid att svara på frågorna :> Tack för en fin blogg, keep it up girl!

2011-04-04 @ 12:08:41
Postat av: Anonym

haha vafan! kul att jag lyckas spamma med två olika kommentarer, trodde ju inte den första kom fram. YEY

2011-04-04 @ 12:10:46
Postat av: Lina

Hej Anna! Vad kul att du gillar min blogg! :) Jag tycker verkligen att du ska flytta till Oslo om du är sugen på det. Oslo är en helt fantastisk stad med snälla människor, mysiga caféer och bra spelställen! Allt man behöver :) Jag kan tyvärr inte ge dig några superbra tips ang. anställning på Carlings mer än att visa dig intresserad och vara dig själv, typ. Haha! Själv hade jag noll erfarenhet av butik, dock serviceerfarenheter men halkade endå in på en intervjuomgång och fick jobb. Tycker verkligen du ska söka på Carlings, det är det roligaste jobbet jag haft! :) Om du flyttar till Oslo får du komma in på Megastore och fråga efter mig! Lycka till :D

2011-04-05 @ 23:49:58
URL: http://thestoriesofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0